Fifi of Kungsgarden

Senaste inläggen

Av Sofia - 29 juli 2012 12:00Dollan hade hittat sig en fantastisk plats mitt i en solfläck i en glasskål... Och öhm eventuella känsliga uppfödare gör bäst i att inte titta på filmen... Det kan tyckas att vi behandlar deras vackra uppfödning en smula ovärdigt   Men Poden själv hade inget emot behandlingen utan åkte glatt karusell en bra stund innan jag tog fram kameran..! 


ANNONS
Av Sofia - 28 juli 2012 13:29


 

Eller något sånt... Nu ska väggarna i bengalslottet utsmyckas så att alla känner sig hemma! En box klar, två to go  Hej o hå, måla på! ANNONS
Av Sofia - 27 juli 2012 20:38


 


Korgar gör sig bäst fyllda med Tigrar   Av Sofia - 26 juli 2012 19:23Idag blev det en riktig solskenspromenad på den danska sidan av verkligheten. Johan och jag tog båten över från Helsingborg och slappade gärnet i lilla sköna Helsingör, med lunch öl och glass. Näe jag vet att öl inte är min grej egentligen, men bara själva konceptet med "En kall öl på en uteservering i solen" gör det liksom värt några klunkar... Och härligt var det!   


 

På båten, full fart framåt. 


 

Den omtalade ölen


 

Gågata


 

Blekingebo


 

Uteservering


 


  Av Sofia - 24 juli 2012 17:42 


Den här söta människan hittade jag idag på Burlöv Center! Hon har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och masat sig hem från Frankrike så nu får vi införliva den där visionen om "Rosévin i solnedgången en varm sommarkväll"   För er som inte sett henne här på min blogg tidigare kan jag tala om att hon heter Therese och att vi läste litteraturvetenskap ihop i Lund. Efter detta bestämde hon sig för att fara till Frankrike och öva upp sina skills i franska och hur sjukt det än känns har ett år redan blixtrat förbi. Tiden går skrämmande snabbt men det för ju med sig bra saker också. Som att man får träffa gamla vänner igen!   Efter en fikastund var det dags att bege sig utåt Flyinge än en gång för att fortsätta med byggprojektet. Det svenska vädret måste ha fått sig en rejäl smäll i huvudet för plötsligt är det varmt och strålande sol som om det vore... Sommar! Ja, riktig sommar rent av. Och prognosen ser hoppfull ut även flera dagar framöver. Kanske så att man till och med kan prestera ett premiärdopp i havet. Nä, inte badat något än i år. Sjukt. 


 

Sommarklädd för första gången på länge. Har längtat efter att kunna använda de där favoriterna som bara ligger ihopvikta i garderoben. Som shortsdressar och klänningar. Mmmm! Inte för att glädjen skulle bli särskilt långvarig, målartröjan skulle på och uppdrag väggmålning i bengalslott skulle fortgå. Måste ju naturligtvis sätta lite Fifi-prägel på det hela! Bilder kommer!   


Av Sofia - 23 juli 2012 16:07
 


Jodå en liten uppdatering. Innertaket är i stort sett på plats nu, de har snickrat flitigt med armarna över huvudet i flera dagar. Riktigt fint blir det! Bilden är från häromdagen när det fortfarande mest var isoleringen som kommit upp. Vi ska ta ett ryck med takfärg och även ny väggfärg på sina ställen när de blivit tillräckligt färdiga, och jag ska ju dessutom börja skissa upp mina vägg-bengaler alldeles snart...   

Första boxen börjar ta form nu... 


 

Och  så jag då som passar på att hålla de flitiga sällskap nu när solen för en gångs skull hittat till lilla Sverige. Lallar omkring lite lagom och suger i mig värme. Tjoho!   

    


Av Sofia - 22 juli 2012 16:20


 


Hantering The Ocicat-style. Ihop med Tigern, förstås... 


 

Hantering the Fifi-style; skissa på blivande väggmålningar till bengalslottet. Och därefter koka saft på de (ca) 14 tusen liter vinbär som nu står plockade i kylen. Om jag var så dum att släpa in dom från vinbärsbusken har jag såklart ådragit mig saftuppgiften också. Someones gotta do it!   
Av Sofia - 21 juli 2012 10:01


   


Tja, såhär kan det se ut en helt vanlig morgon. Två presenter till mig ligger på ugnen, nååågon vet att jag måste ha mina kokta ägg till frukost!   


Presentation


En blogg av mig, Fifi 20 år, och mötet mellan mina olika intressen. Välkommen att kika runt!

Vill du följa min blogg?

Sök i bloggen

Läs gärna!

Kategorier

Dont forget...

Photobucket

at:

 

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

Bloggtrafik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se