Fifi of Kungsgarden

Senaste inläggen

Av Sofia - 6 augusti 2012 12:15


 


En regnig dag. Som så många andra den här sommaren. Bengalgänget chillar framför fönstret och bevakar hur bygget fortgår därute, mycket intressant så länge de själva slipper hjälpa till!   


 


 


ANNONS
Av Sofia - 4 augusti 2012 14:20


 


Lite Lisebilder från gårdagens heldag på Liseberg. Fick fantastiskt soligt och varmt väder, perfekt för vattenåken och susanden i vinddrag... Igen och igen och igen  Våra klassiska lisebergskamrater Per och Sabina var uppbokade med annat denna dag, men det visade sig snabbt att Sabbi i alla fall var med oss "in spirit" då vi drog hem en storchoklad på chokladhjulet! Tack för att du skickade med oss din tur!   

 

Balderbackar och promenadstråk 

 

Smaaaaajjjl 


  


We're going u u u u u uuup! Här hissas vi upp i ett av mina favoritåk, Bergbanan. 

Johan riskerade för övrigt glatt sin telefon för att fota under färden! 


  

Lite mer stillsam men desto blötare åktur väntade sedan med Kållerado     


 


Kösystem under Balder och flumride uppe till höger. På vår kvällstur i stockarna fick vi två små bonusbarn med oss, sweet!   


 


Fiskmiddag


 

Här i ett tappert försök att sätta upp håret inför något omtumlande. Efter en heldag på Liseberg kan man liksom bäst beskriva sitt utseende genom liknelser med saker som "Överkörd av en lastbil och släpad i rännstenen". Well, så känns det i alla fall för mig, medan många andra märkligt nog springer runt till sent på kvällen och ser oförskämt fräscha ut. Dessa övermänniskor har antingen med sig hårfönar och nödsmink i bakfickan eller så har de helt enkelt inte åkt något. Nåja, who cares? Efter en hel dag av hisnande nära-döden-upplevelser kan man ju inte vara annat än upprymd, nöjd och glad, oavsett i vilken del av ansiktet mascaran hamnat!   


 

Nu blir det chokladätande en månad framöver   
ANNONS
Av Sofia - 1 augusti 2012 12:05


 

Te med smak av choklad/chilli. Premiärkoppen idag, vet inte om jag kan säga att det doftar sådär supermumsigt. Snarare skumt... Menmen, har jag nu släpat hem tet i ett upprymt ögonblick över smakkombinationen är det bara att dricka. kan inte leva på kaffe heeela tiden! 


Av Sofia - 31 juli 2012 20:00


 

S*KungsgardenCats Princess of China, eller Nena som hon kallas. En tjej tillika keeper ur sommarkollektionen 2012 


Av Sofia - 31 juli 2012 09:27
Jo lite nörderi i kattprylar... Men jag förälskade mig just i Modcats kattlådor i de här färgerna   En av varje hade suttit fint... Tyvärr hade det också känts lite mycket i plånboken just nu! Men mums säger jag, perfekt för devsar att sticka upp sina alienöron ur det där hålet    Finns hos Supercat för den som vill slå till!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Av Sofia - 30 juli 2012 17:16Liten uppdatering från stallprojektet; Nu börjar det bli riktigt fint där inne med innertaket på plats, vitmålat samt govlmattan på G. Även galledörrarna har monterats och svetsats för att passa till boxöppningarna men är för tillfället nertagna igen när mattan ska limmas. De stackars arbetsmyrorna har svurit extra efter att nästan ha limmat fast sig själva i förbifarten men vi får hoppas att de har koll på sig själva och klarar sig undan sådana incidenter framöver! Nu börjar man nästan tycka att det är onödigt att flytta in några hankatter i detta lyxboende, kanske ska ha det som sommarstuga istället och låta det förbli fint och fräsch...   Nog ska vi i alla fall hinna med en trevlig invigningsfest när byggandet är färdigt och innan katterna tagit över helt och hållet! Wiiii   
Av Sofia - 30 juli 2012 12:51


 

Japp, med den här fiiina resväskan är jag redo att möta höstens äventyr. Från Stavanger i Norge till Frankrike och Kroatien planeras resorna gå, för att inte nämna allt hattande Sverige runt. We are ready to face it, det blir en rolig höst!   En mycket väl uttänkt present av Mams, thank you! 


Av Sofia - 29 juli 2012 17:31


Eftersom denna julidag bestämde sig för att regna bort värmer jag upp bloggen med lite bilder från gårdagen. Det sedan länge omtalade Rosévinet i solnedgången kom fram och jag och Therese hade trevligt på hennes altan. Skål!


Presentation


En blogg av mig, Fifi 20 år, och mötet mellan mina olika intressen. Välkommen att kika runt!

Vill du följa min blogg?

Sök i bloggen

Läs gärna!

Kategorier

Dont forget...

Photobucket

at:

 

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

Bloggtrafik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se