Fifi of Kungsgarden

Senaste inläggen

Av Sofia - 26 februari 2012 18:59


 


Näe, det är alltså inte såhär jag och Johan brukar se ut när vi går ut och festar i Malmö - Dont worry ;) Wicked Mill Variety anordnade klubb med burlesque/kostym/moulin rouge-tema på Tangopalatset i lördags och det hela var en riktig succé! Supersnygga uniformer, kostymer, korsetter och scenframträdanden präglade kvällen och stämningen var på topp! Roligt med lite nya vinklar på det vanliga nattklubbandet. Vi befann oss mitt under 20-40 och 50-talet samtidigt. Även en och annan gäst från 1800-talet syntes för den delen. Mixen av utklädnader var fantastisk att beskåda och vi hade en riktigt trevlig kväll!


 

Johan eller Les Blekingebo lånade östtysk uniform. Stiligt!


   

Le Fifi visar mer hud än vanligt... Var dock långt ifrån utmanande i det sällskapet! ;) 
ANNONS
Av Sofia - 26 februari 2012 17:15I min besöksstatistik kan jag gå in i trafikkällor och ta reda på var mina besökare kommer ifrån. Alltså inte "Kolla Anna Banana i Katrineholm har varit inne och snokat!"  utan snarare att någon har klickat sig hit från "neospride.blogspot.com" ja ni fattar va... ;-) Många besökare hittar mig genom facebook, Kungsgardens hemsida och andra bloggar där jag lämnat avtryck. Vad som är lite mer spännande är dock de besök jag får från google. Kan nämligen se vad någon har sökt på och sedan dirigerats till min blogg. Detta kan vara sökningar på allt mellan himmel och jord och oftast hoppades säkert den stackars sökaren på att komma till en helt annan sida än min. Några vanliga och förväntade sökningar som brukar dyka upp är från de av er som inte riktigt vet vad bloggen heter eller bara vill åt mig av någon anledning, de brukar te sig ungefär som "Fifi" "Fifi af", "konstnär Fifi" eller "Fifi kungsgarden"... Lite småmysigt sådär! Sedan kommer vi till kategorin sökare som är ute efter att hitta katter, sökningar i stil med "Cornish rex", "felis burma", "Brunnbäckens Pedram" och "devon rex charisma national winner" förekommer då. Är dock inte helt säker på att sökaren får vad den förväntar sig då den kommer till min sida med fotomontage av årets vinnarkatter eller min förteckning av "latinska" kattnamn  Menmen, alltid roligt att någon ny hittar bloggen!

Sedan kommer vi till den riktigt roliga kategorin av googlare, som helt säkert blir lika förvånade över att hamna på min blogg som jag blir av deras besök. Här pratar jag om sökningar som "sticklingar svenska pelargonsällskapet" "älgsång" "kikare att spana på älgar med" "50-talsfrisyr", "baka brösttårta" osv... Ibland får jag ta mig en funderare innan jag kommer på varför min blogg har visats och ibland förblir det ett mysterium... Men naturligtvis är alla lika välkommna och jag hoppas att alla finner något pyttelitet att roa sig med oavsett om ni fick vad ni letade efter eller inte!  

ANNONS
Av Sofia - 25 februari 2012 17:01


 


Mina små långhalsar till stövlar har dammats av från skohyllan och luftar sig nu i väntan på kvällens maskerad... Yes, Fifi och Blekingebon ska klä upp sig och ägna sig åt lite partande. Well, Blekingebon har naturligtvis ett finger med i spelet och ska jobba med klubbens ljudteknik, meeen visst får man vara fin ändå och jag ska definitivt inte jobba! :)

Av Sofia - 25 februari 2012 10:00


 


Ett inlägg på ett helt nytt tema, om ett av mina diskreta små sidointressen... Dofter! ;) Inte för att jag vill gå omkring och sprida parfymmoln omkring mig, men en liten touch av Elisabeth Arden eller Clean vid nyckelbenen kan göra underverk! Jag är alltid kinkig när jag väljer parfym. Det ska sniffas och klämmas och smakas och kännas många vändor innan jag till slut är säker på vad jag vill ha (Gärna med avbrott in på herrdofterna bara för att utbrista lite aaaaah och mmmmm... lol). Med en specifik idé om vad jag vill ha ut av min parfym kan det ta tid innan det dyker upp någon som faller mig i smaken. Antingen är de bara för söta, tråkiga, som-alla-andra eller rent av tantiga och tunga. Nu vid senaste inventeringen av mina ägodelar och ihopsamlandet av olika parfymer som jag antingen fått av kära vänner eller skaffat mig själv, insåg jag att jag har ett gäng nu som jag är riktigt nöjd med och som passar för olika tillfällen och sinnesstämningar men som fortfarande känns JAG =) Och det är vad jag är ute efter! 


Har du någon favoritdoft? 


Av Sofia - 24 februari 2012 16:57


 

Gult är normalt sett inte en färg jag brukar använda, men tycker ändå det är förlåtligt på en sådan här välsittande 60-talsinspirerad pärla från Emmaus second hand i Malmö. Jag upprepar vad jag sagt innan, retroplaggen är både billiga och lätta att hitta i just secondhand affärer!   Och nu med snart bara en månad kvar till Sydkattens utställning med 60-talstema är det bara att rota loss i alla lådor, garderober och suspekta utrymmen ni kommer i kontakt med för att få till looken!  


Av Sofia - 24 februari 2012 11:30


 


...Av obehag när man inser att de där oförklarliga och plötsligt uppdykande doftvågorna av kattkiss kommer från någon del av dig själv. Förhoppningsvis något avtagbart. Eller drabbar det bara oss bengalfolk?

Av Sofia - 23 februari 2012 16:07


 

Det är väl för väl att jag har folk omkring mig som kan förse mig med de rätta mönstren så att jag inte glömmer var jag hör hemma. Leopardmönstrad kjol från Topshop, fyndad av mamsen!   En utav mina födelsedagspresenter som åkte på idag tack vare vårvädret! 


Bild från dagens besök på IAC, deras snygga "café"-avdelning med tv för de som vill slå sig ner och följa rapporteringen om nya prinsessan... host... *Skyldig*   


 

Semla blev det till slut ändå, det är ju liksom svårt att värja sig! Magen säger dock stopp efter an halv sånhär bamse!

Av Sofia - 23 februari 2012 10:54
Just nu blir det inte så mycket bloggande, ska ge mig ut i Malmö i den strålande solen! Katterna njuter för fullt av det bländande ljuset från fönstret och vårdoften som strömmar in genom vädringsspringan. Måste ha känt av solen redan i sömnen för i drömmen skuttade jag runt i sommarklänningar   Får nog spara de skiraste plaggen ett tag till, men liite mindre påbylsat får man väl ändå klä sig idag! Återkommer senare, bye bye! 

Presentation


En blogg av mig, Fifi 20 år, och mötet mellan mina olika intressen. Välkommen att kika runt!

Vill du följa min blogg?

Sök i bloggen

Läs gärna!

Kategorier

Dont forget...

Photobucket

at:

 

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv

Bloggtrafik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se